Gietvloeren

Diensten

Gietvloeren in alle soorten en kleuren

Ontdek de veelzijdigheid van gietvloeren bij Custom Create. Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden, van strak en modern tot warm en natuurlijk. Met onze gietvloeren creëren we een naadloze en duurzame basis voor elk interieur.

Of je nu de voorkeur geeft aan een industriële betonlook of een levendige kleur, bij Custom Create maken we het mogelijk. Onze gietvloeren worden op maat gemaakt, zodat ze perfect aansluiten bij jouw specifieke wensen en stijl.

Laat je inspireren door onze uitgebreide kleurenpaletten en texturen en geef jouw ruimte een uniek karakter. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen realiseren van de perfecte gietvloer voor jouw interieur.

Klanten beoordelen ons met

naadloze Design vloer

Een design gietvloer is een geheel naadloze en egale vloer met een warme, luxe uitstraling. Door twee natuurlijke kleuren te mengen krijgt de vloer een levendige uitstraling. Een PU variant is een betaalbare vloerafwerking voor iedere ruimte in huis of voor op kantoor.

100% waterdicht

Een gietvloer is een ambachtelijke betonlook vloer. Omdat dit type vloer elastisch is, is deze vrij van scheuren. De vloer is 100% waterdicht en daarom zeer geschikt voor in de keuken of in de badkamer. We kunnen deze vloer in elke ruimte aanbevelen!

Hoe lang duurt het installatieproces?

Het totale installatieproces neemt een week in beslag.

Soorten Gietvloeren

Custom Create levert twee soorten gietvloeren

  • PU gietvloeren (polyurethaan of kunststof gietvloer)
  • Woonbeton, ook wel bekend als cementgebonden gietvloer.

De PU gietvloer is een kunststof vloer die wordt gekenmerkt door zijn zachtere en flexibele karakter. Deze gietvloeren voelen warm en comfortabel aan en zijn ook zeer geschikt voor in de badkamer omdat ze 100% waterdicht zijn. Het nadeel van een PU gietvloer is dat ze krasgevoelig zijn. Het is dus van belang om de vloer goed te onderhouden.

Een woonbeton of cementgebonden gietvloer is een vloer waarvan de gietlaag van echt beton is. Deze betonlaag is sterk en slijtvast. Ze hebben een mooie robuuste betonuitstraling. Tegelijkertijd is gietbeton van nature poreus en dus niet waterdicht. Ook kunnen door de spanning er krimpscheurtjes komen in de betonlaag.

Onderhoud van je gietvloer

Net als bij elke vloer zijn er een aantal factoren waar rekening mee gehouden moet worden wanneer je je nieuwe gietvloer goed wilt onderhouden.

  • Met een ecologisch sopje of het gebruik van groene zeep maak je eenvoudig je vloer schoon. Bijtende schoonmaakmiddelen raden wij af. De toplaag van je gietvloer kun je hiermee beschadigen.
  • Door het gebruik van een droogloopmat, zachte stofzuigerborstel en het plaatsen van viltjes onder de meubels kun je de kans op krasjes verkleinen.
  • Mochten er zwarte strepen door rubberen zolen ontstaan, verwijder deze dan direct.
  • Na verloop van tijd dient de toplaag vervangen te worden. Eventuele krasjes worden dan verwijderd. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

WIL JIJ OOK EEN UNIEK DESIGN INTERIEUR VAN Custom Create?

Vraag dan vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan!