Offerte aanvragen

Customcreate Offerte aanvraag

Voor een nauwkeurige offerte bij Custom Create, hebben we gedetailleerde informatie nodig over uw project en specifieke wensen. Hier zijn enkele details die van belang zijn om een ​​offerte op maat te kunnen maken:

  1. Type project: Is het een nieuwbouwproject, renovatie of een commercieel project? Dit helpt ons om het type vloeroppervlak en de voorbereidende werkzaamheden te begrijpen.

  2. Oppervlakte: Wat is de totale oppervlakte waarvoor u beton cire of gietvloeren nodig heeft? Dit helpt ons om de hoeveelheid materiaal en de benodigde arbeidstijd te schatten.

  3. Ondergrond: Wat is de huidige staat van de ondergrond? Is deze al voorbereid voor het aanbrengen van beton cire of gietvloeren, of zijn er nog voorbereidende werkzaamheden nodig zoals egaliseren of repareren?

  4. Gewenste afwerking: Wat voor soort afwerking zoekt u? Bijvoorbeeld een gladde afwerking, een bepaalde kleur, textuur of glansniveau.

  5. Speciale eisen: Zijn er specifieke vereisten zoals antislip eigenschappen, waterbestendigheid of chemische bestendigheid?

  6. Locatie: Waar bevindt het project zich? Dit kan van invloed zijn op de kosten van arbeid en logistiek.

  7. Tijdlijn: Wat is uw gewenste tijdlijn voor het voltooien van het project?

Door deze informatie te verstrekken, kunnen wij een nauwkeurige offerte opstellen die rekening houdt met al uw behoeften en wensen.

U kunt contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of ons offerteformulier invullen op onze website. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en het project tot een mooi eind te brengen.

Offerte
aanvragen